lördag 7 januari 2012

Kvar eller inte

det är frågan.
Jag funderar på att sluta blogga.
Har ingen drivkraft till att fortsätta.
Kan inte riktigt inspirera mig själv,
vem bloggar jag till eller för?

Så länge jag funderar kan jag i alla fall
visa en tag som min kära jobbarkompis
fick häromdagen.


Nu är julledigheten snart över för denna gång.
Det har varit helt underbart att få vara ledig.

Må så gott så länge.
Kram

4 kommentarer:

Katarina sa...

Nej du, det går jag inte med på. Du får inte ens tänka den tanken, du måste fortsätta blogga. Du behöver inte göra inlägg så ofta, det går att ha en blogg fast att du inte uppdaterar den så ofta, se på mig. Du gör inte bara mig besviken utan även de andra som besöker din blogg. Snääääääääälla du låt bloggen vara kvar.

Jag kommer ju inte få se fler såna här nya kort som du nu lagt ut, det är bara är helt underbart. Så otroligt vackert. Du inspirerar mig så mycket. Ha en fortsatt trevlig helg. Vi hörs. Kramelikram

Jenny sa...

Lika vackert kort som alltid, du inspirerar mig så mycket och jag hoppas verkligen att du inte slutar blogga. Som Katarina säger su måste inte uppdatera så ofta bara du fortsätter att visa dina underbara alster!
Kramar Jenny

annannadesign sa...

Jag förstår hur du känner - tänker själv likadant emellanåt - men har bestämt mig för att bloggen är ett bra ställe för dokumentation. Jag bloggar (nästan bara...) för min skull - har grymt kul när jag går tillbaka till bloggens början och minns...
Jag tycker självklart du ska fortsätta - du inspirerar mig enormt! Fast å andra sidan kan du få göra det lite oftare IRL:)
Kram på dig!

Lena sa...

Så kan det kännas ibland...
men jag hoppas verkligen att du inte slutar att blogga helt.Jag tycker att din blogg är så fin och inspirerande!!!
Jag vill se mer! =)

Kram Lena